FRIDANCE

VRIJDAG 12 APRIL 21:00 uur

Voorverkoop: € 5,-

Deurverkoop: € 8,-

– Lievelings DJ’s van je Zusje

Maak je niet druk, want alle dames zijn in goede handen bij de Lievelings Dj’s van Je Zusje. Deze mannen trakteren je op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. En dat doen ze niet bepaald onverdienstelijk. Met een overvolle agenda vliegen ze van hot naar her. Of het nou Zwarte Cross, Paaspop, Defqon1, Wish Outdoor, Lakedance, 7th Sunday of Lindefeesten is, overal maken de toppers één grote puinhoop van de dansvloer.

Hou je zusje in de gaten, want dansen gaat ze zeker…

– Charmante Gasten

Als oude bekenden uit vroegere tijden kwamen ze elkaar in 2016 weer tegen. Beiden nog steeds met veel liefde voor muziek en gevoel voor entertainment. Tim bekend als DJ Levice Milano en Mitch als MC Price. Samen gingen ze vanaf dat moment verder als CHARMANTE GASTEN.

In 2017 stonden ze onder andere al op grote festivals als Emporium, Dreamfields, Meadow, Outlands, Koningsdag Arnhem en Crazy XX-mas. Ook waren ze te vinden op diverse feesten tijdens de carnaval, kermissen en zomerspektakels.

Als echte heren weten ze in te spelen op de wensen van het publiek! Variërend in muziekgenres komen ze met ‘vrouwvriendelijke’ hitjes, knallende feestplaten en echte ‘GUILTY PLEASURES’. Met de charme van vroeger en de muziek van nu!

– Team Rush Hour

De mannen van Team Rush Hour zijn niet meer weg te denken uit de club- en festivalscene. Met een mis van Moombahton, Dancehall, House en Urban, gebracht met een performance met een hoog energielevel en veel interactie met het publiek, weten de heren zich al jaren op vele line-ups in zowel binnen- als buitenland te werpen. Naast al die optredens zitten de broers ook dagelijks in de studio. Met inmiddels miljoenen plays, streams en downloads op hun tracks, bootlegs en mixtapes is het bijna onmogelijk dat je de Team Rush Hour sound nog nooit voorbij hebt horen komen. En met een gouden plaat voor hun single ‘Oh Na Na‘ op zak, een gloednieuwe EO met samenwerkingen met o.a. Sjaak, Poke, Hansie en Kalibwoy én alle nieuwe tracks die in 2019 gaan droppen is er weer genoeg reden om de mannen van Team Rush Hour in de gaten te houden.

Met hun motto ‘Never Change a Winning Team’ is Team Rush Hour ook dit jaar weer klaar om elk formaat club en festival in vuur en vlam te zetten!

Charmante Gasten

Team Rush Hour

Lievelings Dj's van je Zusje