THEELEUTEN THE PARTY

VRIJDAG 19 APRIL 21:00 uur

Voorverkoop: € 12,50

Deurverkoop: € 15,-

– Bizzey

Leo Roelandschap komen we als Bizzey in 2006 al tegen in de Tipparade op The Fur. Na samenwerkingen met Don Diablo (This Way (Too Many Times) en Sidney Samson (Let’s Go) vormt hij met Jim Taihuttu en Nils Rondhuis in 2010 het trio Yellow Claw. Ze scoren hits als Krokobil, Shotgun en Till It Hurts. In 2016 besluit Bizzey de groep te verlaten om meer tijd te hebben voor zijn familie en vrienden en om zich met zijn solo-activiteiten meer op Nederland te kunnen focussen.

Het eerste wapenfeit is een samenwerking met Kraantje Pappie op de track De Manier. Met diezelfde Kraantje Pappie, maar ook met Jozo verschijnt in juni van 2017 het nummer Traag waar hij een maand later ook te horen is op C’est La Vie van The Partysquad.

In 2018 maakt hij met Yung Felix, Kraantje Pappie en Chivv de track Ja! als zijn naam ook op Ze Willen Mee, de samenwerking met Hardwell, Lil Kleine en Chivv staat. In juni levert hij de track Drama af, een samenwerking met Boef en is hij ook te horen op de remix van Wine Slow (van Idaly). Een maand later verschijnt zijn volgende single, Maria. Ook is hij te horen op Ik Heb Je Nodig en Pang Pang, twee tracks op het album van Kraantje Pappie, Daddy.
In oktober schiet Culo, zijn samenwerking met Frenna, KM en Ramiks, omhoog naar de hoogste regionen van de streaminglijsten waarna hij in december te horen is op Hij Is Van Mij, een track met Kris Kross Amsterdam, Maan en Tabitha.

Begin 2019 is Drup, een samenwerking met Kraantje Pappie, Jonna Fraser en Ramiks, zijn volgende eigen track.

– DJ Isis Cloudt

Isis Cloudt is een 17-jarige Nederlandse / Vietnamese DJ en producer. Muziek is haar passie! Isis Cloudt staat bekend om haar rauwe muziekstijl. Heavy Bass en raar Electro, Future, Trap, UK Bass en Jungle house zijn haar favoriete muziekstijlen.

Isis Cloudt is opgevoed en geboren in Nederland. Ze begon muziek te mixen toen ze 10 jaar oud was. Toen ze twaalf was, had ze haar eerste DJ GIG op de grootste cartuningshow in Denemarken. Ze begon te spelen in clubs toen ze 13 was. Op dit moment speelde ze al op meer dan 200 optredens. Haar grootste ervaring was een B2B GIG met de Darkraver en verschillende GIGS in de grootste clubs in België (IKON en Versus). Haar volgende grote headliner Gig was een festival met Lil Kleine op de Lindefeesten in 2018 en ze speelde vorig jaar op het Amsterdam Dance Event (2018)

​Isis won verschillende DJ-wedstrijden in Nederland en België en is volledig gefocust op haar eigen muziekproducties (zie haar soundcloud-pagina).Haar muziek is uitgebracht in alle bekende muziekwinkels zoals iTunes, Spotify en Beatport.

– Paul Elstak

In 1987 begon zijn carriëre als Hiphop DJ toen hij werd aangenomen als resident DJ in discotheek Bluetiek-Inn in Rotterdam. Hier draaide hij samen met de Nederlandse House pionier Peter Slaghuis. In deze tijd ontmoette hij ook Rob Fabrie en Richard van Naamen met wie hij de groep Holy Noise begon. Met Holy Noise had hij een reeks releases op het Hithouse platenlabel (het label van Peter Slaghuis). In 1991 had Holy Noise hun grootste succes met het nummer ‘James Brown is still alive’. Deze plaat stond op nummer 8 in de Top 40 en was een antwoord op de toenmalige populaire plaat ‘James Brown is dead’ van L.A. Style. Na Holy Noise heeft Paul het Forze DJ Team opgericht, waarmee hij samen met DJ Panic en DJ Lars een trio vormde. Paul zijn kledinglijn ‘Forze’, met de bekende ‘Wanna Play’ beer was in deze tijd erg populair onder de gabbers.

In 1992 richtte Paul Elstak zijn eigen label Rotterdam Records op, (onder Mid-Town records). In 1995 bracht hij hier zijn eerste Paul Elstak single uit met de titel ‘Life is like a dance’. Na deze plaat volgden er nog een aantal commerciële nummers, ‘Luv U more’, ‘Don’t leave me alone’, ‘The Promised land’ en natuurlijk ‘Rainbow in the sky’, welke het meest succesvolle was. Enkele van zijn singles bereikten de Nederlandse Top 40 in de jaren 90.

In 2017 scoort Paul Elstak wederom twee grote hits. Samen met rapper Jebroer en producer Dr Phunk produceert hij “Kind van de Duivel” en “Engeltje”. Dit blijkt een onverwachts succes bij het grote publiek. Kind van de Duivel scoort triple platina in Nederland en Goud in België. De opvolger Engeltje, blijft niet achter en scoort dubbel Platina.

De nieuwste release van Paul Elstak is Freestyle track “Demons” ft Jantine. De Engelstalige partytrack gaat over een vrouw die demonen in haar hoofd heeft. In de wereldstad Tokyo werd de videoclip in Japanse setting opgenomen.

Bizzey

Isis Cloudt

Paul Elstak