THEELEUTEN THE PARTY

VRIJDAG 6 APRIL 20:30 uur

met o.a. DJ-contest winnaar

Lil’ Kleine

Dat Lil’ Kleine sinds zijn monsterhit (samen met Ronnie Flex) ‘Drank & Drugs’ uit 2015 Een Grote is geworden, is een understatement. Eerder dit jaar kwam zijn tweede album ‘Alleen’ uit dat in Nederland inmiddels in totaal al ruim 130 miljoen keer is gestreamd. Alle 20.000 tickets van de ‘Alleen’-clubtournee werden binnen een uur verkocht. Een begrip én held in de Nederhop en ver daarbuiten, zal hij de Lindefeestentent op zijn kop zetten.

Eind mei 2017 bracht Kleine zijn album Alleen uit. De titelsong stond dagen op nummer 1 in de Top 50 Nederland. Later stond het lied Krantenwijk weken op nummer 1 in de Top 50. In juni bracht Kleine het tweede deel van het album uit. Het liedje Loterij samen met Ronnie Flex stond na de eerste dag gelijk al op nummer 2 in de Top 50, en stond het een week op nummer 1. Op 11 augustus 2017 werd bekend dat het album Alleen voor de 9e week op nummer 1 in de Dutch Charts staat. Ook in België scoort het nieuwe album van Kleine erg goed. Verder is Lil’ Kleine de meest beluisterde Nederlandse artiest op Spotify ooit.

PUINHOOP KOLLEKTIV

Pas sinds het begin van 2013 vormt Puinhoop Kollektiv hét nieuwe energieke en interactieve trio in de Nederlandse eclectische dj scene. Na de eerste twee ongelofelijke topjaren hebben de heren in 2015 de echte stappen gemaakt. They joined forces with Jägermeister en deden als nieuwe ‘Jäger Artist Kids’ 175 shows door binnen- en buitenland. In 2016 deden ze er rustig een schepje bovenop met bijna 200 shows, waaronder een Totally Summer Tour in Portugal, Griekenland, Kroatië, Bulgarije en Spanje!

Met hun unieke party-act bewijzen de heren keer op keer mainstage waardig te zijn. Zo sloopten ze festivals als Solar Weekend, Mysteryland, Sunset Festival, 7th Sunday, Paasop, Extrema Outdoor, Smeerboel, Daydream Festival, Rebirth Festival, Bungalup, Weekend Magnifiek, Lakedance, Sneakerz in de stad, Eclectic Orange, Dream Village, Festyland, Nomads, Amsterdams Verbond en Wish Outdoor. Op de laatste sloten ze afgelopen zomer de mainstage voor ruim 20.000 uitzinnige fans af!

Kan het dan nog groter, beter en vetter? Ja zeker! Nieuwe muziek ligt op de planken na de officiële remix van ‘Euro’s’ van Kraantje Pappie, de eerste paar grote Festivals staan al weer bevestigd en zoals gewoonlijk hebben ze nog wel een of twee verrassingen in petto voor jullie! De Lindefeesten belooft één grote puinhoop te worden!