Tribute Night

VRIJDAG 10 APRIL 2020

STONES SESSION

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is niet voor niets dat vijf jonge, talentvolle muzikanten van o.a. de band van Nielson, The
Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort.
Geen saaie, stoffige coverband met pruikjes… Nee, deze jonge honden van eigen bodem, verenigd in de Stones Sessions, duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Rock ’n Roll monumenten als Satisfaction, Paint it Black en Jumping Jack Flash worden aaneengeregen met parels als Angie en Wild Horses. Passie, vuur en overtuiging tekenen de wijze waarop de Stones Sessions het oeuvre van de Rolling Stones bij de lurven pakken en over hun publiek uitspuwen.
Stones Sessions bestaat uit Jeffrey Hendriks (vocals), Henk Wesselink (gitaar, vocals), René Geelhoed (keys, vocals), Hubert Eggen (gitaar), Jeff Bolink (bass, vocals) en Tim de Wijk (drums).

De band toert vanaf 2018 langs clubs, festivals en events met een dampende Stones-Show waar niemand omheen kan.


CRAZY LITTLE THINGS

In 2017 bestond het album News of the World 40 jaar. Voorafgaand aan een concert van Green Day zingen 65.000 fans Bohemian Rhapsody woord voor woord mee. Brian May en Roger Taylor toeren met Adam Lambert de wereld over. In november van 2018 zal de premiere plaats gaan vinden van de Queen film “Bohemian Rhapsody”. Queen is, 48 jaar na de oprichting van de band, groter dan ooit te voren!! En zeven muzikale vrienden uit Bergen op Zoom en omstreken starten de Queen Tribute Band Crazy Little Things.
Tussen Keep Yourself Alive en The Show Must Go On zit zo’n dertig jaar rockgeschiedenis. Crazy Little Things neemt je mee op reis door deze tijd waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband allertijden. Natuurlijk komen wereldhits voorbij zoals Killer Queen, Somebody To Love en Bohemian Rhapsody, maar ook de deepcuts uit het repertoire van Queen wordt niet vergeten. De zeven leden van de band zijn diehard Queen-fan en dat is te horen ook. De bombastische sound, het oog voor details en het ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende liveshow. Met een diepe buiging naar Queen eert Crazy Little Things hun helden. “You can do anything with my music, but never make me boring”, waren een van de laatste woorden van de in 1991 overleden zanger Freddie Mercury. Zevenentwintig jaar later is de muziek van Queen nog steeds hot, voor zowel jong als oud. Een groot feest der herkenning en nooit saai!


ONCE

Pearl Jam is op dit moment nog steeds “Alive” en presteert het nog steeds om een uitverkocht Goffert park in Nijmegen en locaties als Werchter en Ziggo Dome geheel plat te spelen zoals ze al 20 jaar doen. Redenen genoeg dus om de band te blijven eren door middel van een tribute band:

Once (a Pearl Jam tribute) heeft in haar inmiddels 10 jarig bestaan veel ervaring opgebouwd door te spelen op tal van  locaties door het hele land, van talrijke kroegen, poppodia en festivals  tot aan optredens bij Giel Beelen op 3FM.

Once zal op Coverland een unieke set neerzetten door het legendarische album “Ten”, dat in 2016 25 jaar bestaat, integraal te spelen. Klassiekers als Alive, Black en Jeremy zullen dus zeker voorbij komen.

Once  bestaat uit : Daniël van Mil (zang), Rocco Jansen (bas), Jos Janssen (gitaar), Sander van Mierlo (gitaar), Luuk Janssen (drums).