PROOST!

ZATERDAG 30 MAART 2024

Proost! is een jonge, energieke 6-koppige band die niet alleen muzikaal, maar ook op het podium voor 100% FEEST garant staat. Vol passie staat Proost! elk optreden weer klaar om de tent eens flink op zijn kop te zetten. De nieuwste Top 40-hits, bekende Classics, Pop, Rock, Dance en Nederlandstalige nummers worden in een perfecte mix geserveerd.

Herkenbare muziek wisselt zich in een hoog tempo af waardoor er weinig stiltes vallen en de dansvloer gevuld blijft! Met een zanger, zangeres, drummer, bassist, toetsenist en gitarist, heeft Proost! alles in huis om een te gekke show neer te zetten. Proost! weet met de nodige humor, interactie, afwisseling en veel energie elk optreden weer tot een feestje te maken!

PROOST! neemt je mee naar de gezelligste kroeg van Nederland! Elke feesttent of festival wordt binnen 1 minuut omgetoverd tot één gróte stamkroeg! Laat de tap maar stromen, bestel een drankje en ga samen met jouw vrienden compleet uit je dak tijdens een feest der herkenning! In een onnavolgbare show met de grootste hits, en niet te vergeten een explosie aan Special Effects wordt je kéér op kéér verrast! Zingen alsof je leven ervan afhangt. Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen. Wij maken vrienden voor het leven! Daar moet op gedronken worden! (Hy-Ha-Hoo) PROOST!

PROOST! ZATERDAG 30 MAART 2024

KOOP HIER UW TICKETS & CONSUMPTIEMUNTEN

PROOST!