90’s Party

VRIJDAG 29 MAART 2024

Stap terug in de tijd en herbeleef de gouden jaren van de 90’s op onze spectaculaire 90’s party! Bereid je voor op een onvergetelijke avond boordevol nostalgie, opzwepende beats en een knallende line-up die je gegarandeerd op de dansvloer houdt tot in de vroege uurtjes.

Fabulous 90’s DJ Team: Laat je meeslepen door de ultieme 90’s tunes gemixt door het Fabulous 90’s DJ Team. Ze nemen je mee op een muzikale reis door het decennium van de Spice Girls, Eurodance en de geboorte van de dance scene. Verwacht een ongeëvenaarde sfeer die de dansvloer in vuur en vlam zet!

DJ Maus: Met zijn unieke draaistijl brengt DJ Maus de energie naar ongekende hoogten. Van hip-hop tot eurohouse, hij weet als geen ander hoe hij het publiek moet inpakken en een feestje moet bouwen. Bereid je voor op een mix van onweerstaanbare beats die je terug nemen naar de jaren 90!

DJ Paul Elstak: Sluit de avond knallend af met de legendarische DJ Paul Elstak! Met zijn iconische hardcore sound en hits als “Rainbow in the Sky” en “Luv U More” staat hij garant voor een epische afsluiting van de 90’s party. Bereid je voor op een explosie van energie en feestvreugde die je nog lang bij zal blijven.

Dus trek je beste 90’s outfit aan, verzamel je vrienden en maak je klaar voor een avond vol onvergetelijke herinneringen op de Lindefeesten 90’s party. Mis dit niet – dit wordt dé party van het jaar!

90’s Party

90's Party VRIJDAG 29 MAART 2024

KOOP HIER UW TICKETS & CONSUMPTIEMUNTEN