ROWWEN HÈZE

ZATERDAG 01 APRIL 2023

Rowwen Hèze staat na lange tijd op 1 APRIL 2023 (nee dit is geen grap!) weer in tent bij de Lindefeesten! Houd de socials en de website in de gaten voor de voorverkoop, want dit wil je niet missen!

De voorverkoop start al 1 december 2022!

Rowwen Hèze is een Limburgse dialectband uit America. De muziek heeft folk-invloeden, zoals Tex-Mex en Polka en variërend tot aan gevoelige ballads.

Ze begonnen als een Engelstalig bandje in de Peel, maar zijn – inmiddels dertig jaar verder – uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek. In 1985 is de band opgericht en zijn de eerste singles verschenen. In 1992 beleefde de band een landelijke doorbraak met optredens op Pinkpop en de Amsterdamse Uitmarkt. Beide concerten werden live op TV uitgezonden. Sindsdien speelde Rowwen Hèze meerdere malen op Pinkpop, maar ook op andere grote festivals, zoals Lowlands, Parkpop (Den Haag) en het Deense Roskilde.

Jaarlijks zijn er de Slotconcerten – de afsluiting van de poptour aan het einde van het seizoen – waarvoor fans vanuit het hele land naar het Limburgse America afreizen. Verder wisselt de band optredens in de feesttenten af met theatervoorstellingen en het spelen in Clubs.

Rowwen Heze uitverkocht

ROWWEN HÈZE ZATERDAG 01 APRIL 2023

KOOP HIER UW TICKETS & CONSUMPTIEMUNTEN

ROWWEN HÈZE